Kipukoukun® tarina

 Kipukoukun ® historia

Kipukoukun® tarina juontaa juurensa pirkanmaalaiseen Vilppulan kuntaan, josta on kotoisin koukun keksijä Jukka Heininen. Ajatus selän taakse ulottuvasta apuvälineestä syntyi 2000-luvun alussa Heinisen hieronnoissa käyvien asiakkaiden toivomuksien pohjalta; yksinasujat pyysivät miestä kehittelemään laitteen, jolla jokainen voisi itse hoitaa kiputilojaan kotioloissa.

Ensimmäiset vanerinpalat Heininen haki läheisestä rautakaupasta vanhalla rollaattorilla, ja siitä alkoi kehitystyö joka johti Kipukoukun® nykyiseen muotoon ja perheyrityksen syntyyn. Idea kypsyi, ja ensimmäiset Kipukoukut® valmistuivatkin Heinisen kellarissa vanhalla vannesahalla.

Heininen kehitteli koukun muotoa ja kävi välillä paikallisissa liikkeissä esittelemässä koukkua ja hakemassa palautetta. Alkuun koukku muistutti enemmänkin hakkua tai viikatetta. Varsinaisen oivalluksen Heininen sai appiukon seinältä. Nähdessään koristeeksi nostetun sirpin Heininen tajusi, että samaa muotoa voisi käyttää myös Kipukoukussa®. Kaareva varsi mahdollistaa koukun käytön eri puolilla selkää ja vie voiman edestä taakse.

Oikea muoto Kipukoukulle® oli nyt löytynyt. Vuosien varrella Kipukoukun® hyödyt ovat valloittaneet Suomen kansan, ja koukku onkin käytössä jo 200 000 perheellä.

Vain hyviä keksintöjä kopioidaan. Varmistaaksemme asiakkaan saaman tuotteen laadun on Kipukoukku® suojattu sekä mallina että nimenä. Ainoastaan aitoa, kotimaista Kipukoukkua® saa kutsua kyseisellä nimellä.

Default caption

 

Kipukoukku® nykypäivänä

Yksinkertaiset asiat toimivat. Kipukoukku® on hyvä esimerkki siitä. Alkuperäisen puisen Kipukoukun® jälkeen tuotetta on kuitenkin merkittävästi kehitetty ja jalostettu eteenpäin. Alkuperäistä puista Kipukoukkua® on myyty valtavia määriä. Olemme keränneet kaiken saadun asiakaspalautteen talteen ja ryhtyneet miettimään miten loistavasta tuotteesta voitaisiin tehdä vielä parempi. Kaikki alkuperäisessä koukussa havaitut pienetkin käytännön ongelmat ja puutteet on huomioitu, kun seuraavan sukupolven Kipukoukkuja® alettiin suunnittelemaan.

Toisen sukupolven Kipukoukut® on valmistettu kotimaisesta, ekologisesta luonnonkuitukomposiitista. Uudet luonnonkuitukoukut sisältävät useita parannuksia alkuperäiseen puukoukkuun verrattuna ja kaikki alkuperäisen puukoukun ongelmat on nyt saatu ratkaistua. Kipukoukku® on nyt parempi kuin koskaan!

Kipukoukkuja® on myyty 200 000 kpl Suomessa!

Kipukuokku® on vuosien varrella valloittanut suomalaisten sydämet. Kipukoukkuja® on myyty 200 000 kpl Suomessa ja niihin törmää kaikkialla. Kipukoukkuja® myydään jatkuvasti yli 800 jälleenmyyntipisteessä. Kipukoukun® voi tilata ilman toimituskuluja minne tahansa maailmassa verkkokaupasta.

Siirry verkkokauppaan tästä >>

Kipukoukun historian viimeisin juonnenkäänne tapahtui vuodenvaihteessa 2017. Kipukoukun myyjänä ja isähahmona tunnettu Paavo Leppänen sai tiimiin vahvistusta. Kipukoukkujen myynnistä ja markkinoinnista sekä toimituksista vastaa nykyään Goodwill Marketing Oy.