Ammattilaisten kommentteja Kipukoukusta®

”Toimiessani kolmekymmentä vuotta Helsingin Yliopistollisen sairaalan fysikaalisen lääketieteen yksikön ylilääkärinä kuului virkaani perehtyä satoihin fysikaaliseen lääketieteeseen liittyviin hoitovälineisiin ja tutkia niitten toimivuutta ja tehoa sekä ottamaan kantaa niiden sopivuudesta potilaitten vaivojen hoitoon.

Siksi olin heti kiinnostunut kun minulle vuosia sitten tarjottiin kotikaupunkini torilla Kipukoukkua® ostettavaksi. Huomasin heti, että tässäpä on kätevä hoitoväline. Ensimmäinen potilas oli vaimoni, jolla oli kovia niska- ja hartiakipuja sekä koviksi kiristyneet niskan ja hartian lihakset. Tällä koukulla hän pääsi vaivoistaan ! Sitten sain koukun markkinoijalta koukkuja tutkimustarkoitukseen. Koepotilaita olisi ollut vaikka kuinka paljon. Tulokset koukun tehosta vaivojen hoitoon olivat yllättävän hyvät.


Koukulla annetussa käsittelyssä yhdistyvät tavallaan hieronta, akupainanta ja hermojen kautta välittyvät vaikutukset. Yleisin avun mekanismi on lihaskireyden ja jännityksen laukaisu ja rentouden aikaansaaminen. Tästä seuraa kudoksen verenkierron paraneminen ja hapen saannin lisääntyminen, jolloin kivut helpottavat.
Yksinkertainen keksintö voi olla erinomainen. Esimerkiksi hakaneulassa on pätkä teräslankaa ja pieni pellin pala. Silti se on yksi maailman yleisimmistä tarvekaluista. Kipukoukku® kuuluu samaan sarjaan eli yksinkertaisten mutta silti pätevien käyttöesineitten sarjaan. Levitköön se myös kautta maailman koska siitä on apua kärsiville ihmisille.”
Erkki J. Valtonen
Lääketieteen tohtori, professori, erikoistumisalue fysikaalinen lääketiede
Toiminut Helsingin Yliopistollisen sairaalan fysikaalisen lääketieteen yksikön ylilääkärinä”Parin vuoden kokemuksella voin lämpimästi suositella Kipukoukkua® erityisesti kaikille jotka kärsivät niska-, hartia- ja selkävaivoista. Kipukoukku® laukaisee tehokkaasti lihaskireyksiä ja helpottaa nopeasti lihaskipuja. Tuote sopii käytettäväksi sekä akuuteissa että kroonisissa vaivoissa. Kipukoukku® on erinomainen itsehoitoväline, jonka avulla asiakas voi itse helpolla tavalla edesauttaa kiputilan paranemista”
Jeanette Österlund-Torpo
Fysioterapeutti, Fysiopoint Tampere”Minä käytän Kipukoukkua®, koska saan siitä hyvää oloa itselleni aina kun sitä tarvitsen, se on käytettävissä. Jotta saa hyvää oloa itselleen, täytyy tehdä myös jotain sen eteen itse. Asiat eivät muutu valittamalla. Myyn laatutuotteita, kotimaisuus ja kotimainen työllistävä vaikutus on toiseksi suurin syy, miksi otin Kipukoukun® myyntiin. Koska olen itse myös yrittäjä, arvostan laatua. Olen antanut sen jo usealle tuttavalleni lahjaksi.”
Anne Rahikainen
Terveys- ja hyvinvointipalvelut Tmi