Historia


Kipukoukun tarina juontaa juurensa pirkanmaalaiseen Vilppulan kuntaan, josta on kotoisin koukun keksijä Jukka Heininen. Ajatus selän taakse ulottuvasta apuvälineestä syntyi 2000-luvun alussa Heinisen hieronnoissa käyvien asiakkaiden toivomuksien pohjalta; yksinasujat pyysivät miestä kehittelemään laitteen, jolla jokainen voisi itse hoitaa kiputilojaan kotioloissa.

Ensimmäiset vanerinpalat Heininen haki läheisestä rautakaupasta vanhalla rollaattorilla, ja siitä alkoi kehitystyö joka johti Kipukoukun nykyiseen muotoon ja perheyrityksen syntyyn. Idea kypsyi, ja ensimmäiset Kipukoukut valmistuivatkin Heinisen kellarissa vanhalla vannesahalla.

Heininen kehitteli koukun muotoa ja kävi välillä paikallisissa liikkeissä esittelemässä koukkua ja hakemassa palautetta. Alkuun koukku muistutti enemmänkin hakkua tai viikatetta. Varsinaisen oivalluksen Heininen sai appiukon seinältä. Nähdessään koristeeksi nostetun sirpin Heininen tajusi, että samaa muotoa voisi käyttää myös Kipukoukussa. Kaareva varsi mahdollistaa koukun käytön eri puolilla selkää ja vie voiman edestä taakse.

Oikea muoto Kipukoukulle oli nyt löytynyt. Vuosien varrella Kipukoukun hyödyt ovat valloittaneet Suomen kansan, ja koukku onkin käytössä jo yli sadallatuhannella perheellä.

Vain hyviä keksintöjä kopioidaan. Varmistaaksemme asiakkaan saaman tuotteen laadun on Kipukoukku suojattu sekä mallina että nimenä. Ainoastaan aitoa, kotimaista Kipukoukkua saa kutsua kyseisellä nimellä. Mallisuojasta voit lukea lisää täältä.


Nykypäivä


Yksinkertaiset asiat toimivat. Kipukoukku on hyvä esimerkki siitä. Alkuperäisen puisen Kipukoukun jälkeen tuotetta on kuitenkin merkittävästi kehitetty ja jalostettu eteenpäin. Alkuperäistä puista Kipukoukkua on myyty valtavia määriä. Olemme keränneet kaiken saadun asiakaspalautteen talteen ja ryhtyneet miettimään miten loistavasta tuotteesta voitaisiin tehdä vielä parempi. Kaikki alkuperäisessä koukussa havaitut pienetkin käytännön ongelmat ja puutteet on huomioitu, kun seuraavan sukupolven Kipukoukkuja alettiin suunnittelemaan.

Toisen sukupolven Kipukoukut on valmistettu luonnonkuitumateriaalista ja niitä on saatavissa kuudessa eri värissä. Uudet luonnonkuitukoukut sisältävät useita parannuksia alkuperäiseen puukoukkuun verrattuna ja kaikki alkuperäisen puukoukun ongelmat on nyt saata ratkaistua. Kipukoukku on nyt parempi kuin koskaan!

Kipukoukkuja on myyty yli 150 000 kpl Suomessa!

Kipukuokku on vuosien varrella valloittanut suomalaisten sydämet. Kipukoukkuja on myyty yli 150 000 kpl Suomessa ja niihin törmää kaikkialla. Kipukoukkuja myydään jatkuvasti yli 800 jälleenmyyntipisteessä. Kipukoukun voi tilata ilman toimituskuluja minne tahansa maailmassa verkkokaupasta.

Osta nyt!

Uuden sukupolven luonnonkuitukoukun edut alkuperäiseen puiseen verrattuna


Kestävä

Kestää vettä, kosteutta ja lämpötilan vaihteluita. Voi pestä vaikka tiskikoneessa. Pystyy käyttämään vaikka saunassa.

Ikuinen

Uusi materiaali on ikuinen. Siksi voimme myöntää elinikäisen takuun koukun rekisteröityneille asiakkaille.

Tehokas

Parempi hierontatulos. Jämäkämpi materiaali tarkoittaa myös tehokkaampaa hierontaa. Käyttäjä saa pienemmällä voimankäytöllä paremman hierontatuloksen aikaan.

Äänetön

Koukku ei nitise hierottaessa kuten puukoukku.

Huoleton

Ruuvi ei löysty ajan saatossa kuten puukoukussa. Koukku on huoltovapaa.

Tyylikäs ja moderni

Luonnonkuitukuokku sopii nykyaikaiselle ihmiselle. Saatavilla eri väreissä.